Menu

Zanger Bas

Zanger Bas. Ofwel Bas Vermeer. Hij stelt zichzelf even voor:

Ik ben Zanger Bas Vermeer. De muziek speelt al heel erg lang een grote rol in mijn leven, ik zou niet zonder muziek kunnen leven. Ik zing dan ook graag vol met enthousiasme en passie. Ik hoop nog vele jaren door te mogen gaan met het zingen van liedjes, want muziek is mijn lust en mijn leven.

Ik zingt op allerlei feesten en partijen en ik ben een liefhebber van het Nederlandse lied, en dat hoor je dan ook terug in mijn repertoire. Ik zing o.a. nummers van Frans Bauer, Andre Hazes, Jannes en Stef Ekkel. Sterker nog, mijn stemgeluid lijkt zelfs op dat van Frans Bauer. Ook zing ik eigen nummers.

De shows van mij zijn interactief. De gasten op het feest mogen zelfs mee zingen als ze dat willen. Ik loop daarom ook regelmatig zijn publiek in, om ze echt bij de show te betrekken. Zanger Bas mag dus niet ontbreken op uw feest.

Groetjes en veel liefs,
Bas.

De Vudel vrijdag belooft ook dit jaar weer een mix te worden van verschillende area’s met verschillende thema’s. Zo brengen we je onder andere carnavalskrakers, stellen we je bloot aan pompende beats, is er tijd voor harde actie met gierende gitaren, kun je brommers kieken, drink je gezellig een biertje in één van onze cafés en kun je gebruik maken van onze polonaise lijndienst.