Menu

Vudel vrijdag

Na de geweldige opwarming met Das Vudel Koningsfest op donderdag 23 februari gaat op vrijdag 24 februari de party-tent volledig op z’n kop!

Het begin van het einde. De Vudel vrijdag belooft ook dit jaar weer een mix te worden van verschillende area’s met verschillende thema’s. Zo brengen we je onder andere carnavalskrakers, stellen we je bloot aan pompende beats, is er tijd voor harde actie met gierende gitaren, kun je brommers kieken, drink je gezellig een biertje in één van onze cafés en kun je gebruik maken van onze polonaise lijndienst.

En dit jaar voor het eerst op het CHV Noordkade terrein. Het meest bruisende, populairste, tofste, dikste, fissssaaaaa-waardige paleis in Brabant.

5 area’s
In vijf verschillende area’s is het weer feesten tot de max. Ook dit jaar heeft MC-V zijn eigen freestyle area; ‘de Booster’ (Verlaatloods) hier pompen de beste carnavals hardstyle deuntjes door de speakers.

De Koekbouw toveren we dit jaar om naar het Vudelpark! Hier schotelen we jullie een show vol rariteiten voor, de beste meezingers, carnavalskrakers en feestnummers.

Na 3 jaar afwezigheid zijn de mannen van de Skoefels weer terug met het beruchte “Skoefels Café”.

De Afzakkerij wordt tijdens Vudel Vrijdag omgedoopt tot: ‘Café de Bruin’ met de familie de Bruin als duellerend piano duo. Al je verzoekjes zijn welkom. Of ze er iets mee doen is een tweede.

Naast deze 4 area’s komt er nog een 5e feest-hot-spot. Deze houden we alleen nog even geheim. Spannend he.