Geslaagd Vudel 2014. Deze foto’s vertellen genoeg!

Vudel 2014 zit erop. Langzaam aan komt iedereen weer boven water. En ja, ook het nagenieten kan beginnen. Bijvoorbeeld met het zien van deze foto’s:

Vudels Glorie:

Kroningsbal:

Schema busdienst Koningsfeest rond

Heel veel mensen hebben dit jaar besloten dat BOB niet mee mag naar het Koningsfeest. Slim. Helemaal omdat zij zich hebben aangemeld voor de ‘Busje komt zo’ dienst van Vudel! Hiermee worden ze opgepikt en weer afgegooid op een afgesproken plaats. Het was even puzzelen, maar het schema is rond:

Busschema Koningsfeest 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt hierover ook persoonlijk bericht.


Dé 10 voorbereidings Tips van Flip

Wij zijn overtuigd. Met zo veel goede voorbereidingstips móet de stemming tijdens Vudel dit jaar wel op en top zijn. Het wordt gegarandeerd een bonte verzameling aan lachende gezichten, uitbundig feestvierende mensen en proostende gelukzaaiers. Sterker nog: kijk er niet vreemd van op als je overdag al verschillende polonaises op straat voorbij ziet trekken!

We hebben weer de tien beste tips voor je verzameld. The winners are:

1. Simone uit Enschede
Tip:
Verzin leuke en vooral hele gekke opdrachten voor je vrienden die ze op Vudel ècht moeten uitvoeren.

Vudel bijna uitverkocht!

uitverkochtbijna

Met zo veel topnamen op het programma was het te voorspellen. Maar Vudel 2014 is bijna uitverkocht. Zowel voor het Kroningsbal op donderdag 27 februari als het Koningsbal een dag later zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Dus iedereen die nog op zoek is naar de ideale opwarmer voor Carnaval 2014 moet snel zijn. Heul snel.


De 10 beste Vudel Versiertips

So so so. Dat belooft wat. Als alle versiertips die wij binnen hebben gekregen maximaal worden ingezet moeten we serieus na gaan denken over een naamswijziging in…Sjansbal! Maar gezellig wordt het dan wel. En bovendien: ieders ego is dan zo gestreeld, dan kan Vudel niet meer stuk! We hebben de tien beste versiertips verzameld.

De winnaars krijgen een gratis kaartje.
(Tip aan de winnaars: geef je golden ticket aan die hotshot waar je al het hele jaar naar lonkt, succes verzekerd!)

Dennie Christian is still going strong


Als er iemand geen introductie nodig heeft, dan is het Dennie Christian. Al veertig jaar een echt podiumbeest. Zowel als schlagerzanger als in de rol van presentator. In Nederland kennen we hem vooral sinds zijn eerste superhit: ‘Rosamunde’. De prachtige volkszanger met zijn mooie lokken is 57 jaar oud en heeft één platina plaat, elf gouden platen en twee gouden singles. BAM!

Ondanks zijn succes is de sympathieke krullenkop met beide benen op de grond blijven staan. Dat loopt ook gewoon fijner. Voor zijn buren in zijn woonplaats Wardenburg is Dennie Christian nog steeds ‘die aardige vent van hiernaast’. Hij is zo lekker gewoon gebleven. En dat hij ook nog steeds een zaal helemaal plat kan spelen, gaan we meemaken tijdens het Kroningsbal op donderdag 27 februari!